Aikido Den Haag Home

 

 

 

Gratis proefles, aanmelden en kosten

 

Ontdek Aikido nu zelf, met een gratis proefles

We kunnen je van alles over Aikido vertellen, maar je moet het natuurlijk zelf ervaren. Daarom nodigen we je graag uit voor een gratis proefles in onze dojo aan de Helmersstraat in Den Haag.

Wat moet je meenemen? Weinig. Kleding losjes en stevig, zoals joggingbroek en sweatshirt en sokken of slippers die niet op straat gebruikt zijn/worden. Je bent van harte welkom tijdens één van de lessen op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag om 19.00 uur. Dat is een speciale beginnersles waar je zo aan mee kunt doen.

Wil je na de les meer? Dan word je lid van onze dojo en betaal je een bijdrage. Hieronder lees je hoe dat in zijn werk gaat. Je zit bij ons aan niets vast en kunt je inschrijving altijd met een maand opzegtermijn beëindigen.

Lid worden?

Je betaalt een maandelijkse donatie aan de Stichting Seishin-seii. We vragen u om een maandelijkse minimumdonatie aan de Stichting. Maandelijks wil zeggen elke maand, ook gedurende de zomervakantie. Het hoogste bedrag is standaard. We vragen € 5 minder voor minder draagkrachtigen en Haagse minima kunnen gebruik maken van de Ooievaarspas.

U moet de donatie niet zien als lesgeld maar als een minimumdonatie voor de dojo in zijn geheel, zoals o.a. het elke maand huren van de ruimte. We sturen daarom ook geen facturen. U zorgt er zelf voor op tijd vooruit te betalen. De administratie van de dojo draait op een vrijwilliger dus werk alstublieft op uw beurt mee. Al onze docenten schenken de lessen vanuit hun hart en ontvangen geen salaris. Hun kwaliteit is echter hoog. 

6 t/m 17 jaar 18 jaar en ouder

 

100% subsidie met ooievaarspas

50% siubsidie  met oopievaarspas

jeugd kinderen € 25  
 18+   € 40
 

 

Een ooievaarspas kun je aanvragen bij de Gemeente Den Haag.
De Ooievaarspas wordt digitaal geregistreerd door Francisca van Leeuwen. Toon haar je collegekaart of CJP.

Voor het studententarief graag een kopie per mail van je studentenkaart.
Aikidoka van 12 jaar en ouder kunnen zo vaak komen trainen als ze willen in de groepen die bij hun niveau passen.
Jeugd t/m 11 jaar kunnen maximaal 2 keer per week trainen.

Inschrijfgeld en bondsgeld (DAF)

Inschrijfgeld is eenmalig € 15,00.
Iedereen die voor het allereerst bij onze dojo komt, betaalt dit inschrijfgeld plusg jaarlijks bondsgeld :20€ voor jeugd tot en met 18 jaar ,studenten 25€  en 40€  voor 18 jaar en ouder op de rekening van Stichting Seishin-seii NL60 INGB 000 7541563. Te betalen in januari of juli.

Pak

Je kunt bij ons een goed pak kopen, tot 18 jaar € 40, daarboven € 50. Ooievaarspashouders tot 18 jaar kunnen zo'n pak gratis krijgen via de Stichting Leergeld. Soms hebben we een tweedehands pak beschikbaar. Vraag dit aan Francisca van Leeuwen. (Scroll hier door naar beneden, er is meer!)

Overmaken aan onze Stichting Seishin-seii 

Inschrijfgeld, maandelijkse donatie, jaarlijks bondsgeld en betalingen voor pakken en wapens overmaken op:

INGnummer NL60 INGB 000 7541 563 t.n.v. Stichting Seishin-seii te Den Haag. (KvK-nummer 41159818)

Zet er duidelijk bij:

  • voor welke leerling de betaling is,
  • om wat voor betaling het gaat (inschrijfgeld, bondsgeld, pak),
  • om welke komende maand het gaat (bij donatie).

De maandelijkse bijdrage betaal je een maand vooruit, dus vóór de eerste van de maand. (Bijvoorbeeld: de bijdrage voor maart moet je voor 1 maart hebben betaald.)

Opzegtermijn

Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Met andere woorden, als je opzegt in april, moet je in die maand nog wel de bijdrage voor mei betalen. Voor meer informatie over opzeggen, download het inschrijfformulier met de algemene voorwaarden hieronder. Stop de betaling op tijd, want restitutie kost teveel administratietijd. Een donatie is immers een gift en eens gegeven blijft gegeven.

Inschrijfformulier en algemene voorwaarden

Download het inschrijfformulier met de algemene voorwaarden (pdf).